Άγριες Μέλισσες: Ο «Κωνσταντής» είναι το απόλυτο fashion boy χωρίς τα κουστούμια εποχής της σειράς
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο «Κωνσταντής» είναι το απόλυτο fashion boy χωρίς τα κουστούμια εποχής της σειράς

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως Κωνσταντής στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, απολαμβάνει την τηλεοπτική επιτυχία του serial εποχής και ο ρόλος του έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, όπως φυσικά όλη η παραγωγή, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει είναι εντυπωσιακά.

Όμως, ο Γιάννης Κουκουράκης -χωρίς τα κουστούμια εποχής που φοράει για τις ανάγκες του ρόλου του- είναι ένα fashion boy και το στυλ του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει κάνει και modeling στην επαγγελματική του μέχρι τώρα πορεία, έχει ένα ενδιαφέρον στυλ.

Επιλέγει street looks, casual αλλά με στυλ outfits που τού ταιριάζουν πολύ, ενώ όταν ποζάρει με κουστούμια και πιο formal σύνολα είναι επίσης εντυπωσιακός. Μάλιστα, έχει κάνει και αρκετές fashion εμφανίσεις που αποτελούν πρόταση για ένα ν άντρα που προσέχει την εμφάνισή του και τού αρέσει να παρακολουθεί τα trends.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gossip-tv είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων και στην αλλαγή που έκανε στο hair look του για τις ανάγκες του ρόλου του, και είπε: «Το συνήθισα και μου αρέσει! Δεν ξέρω αν θα υιοθετήσω αυτό το look μετά, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μακρύ μαλλί θα το ήθελα στη ζωή μου, αλλά είναι πολύ δύσκολο για τη δουλειά».

Πάμε, λοιπόν να δούμε κάποια από τα looks του παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved