Γιώργος Λάνθιμος: Σπάνιες φωτογραφίες με την Γαλλίδα σύζυγό του στην Αθήνα
Showbiz

Γιώργος Λάνθιμος: Σπάνιες φωτογραφίες με την Γαλλίδα σύζυγό του στην Αθήνα

Ο Γιώργος Λάνθιμος σε στιγμές από την όμορφη καθημερινότητά του.

Είναι από τους επώνυμους Έλληνες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν τη χώρα μας, εκτός συνόρων. Ο ίδιος σίγουρα μέσα από τη σκηνοθετική του ματιά, μπορεί να αποτυπώσει τα πάντα διαφορετικά, μιας και έφτασε μέχρι τα Όσκαρ.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει βάλει την υπογραφή του σε μεγάλες κινηματογραφικές δουλειές, την ίδια ώρα που κρατά σιωπή του για πράγματα και πρόσωπα που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι παντρεμένος με τη Γαλλίδα ηθοποιό, Αριάν Λαμπέντ, με την οποία και γνωρίστηκαν στην Αθήνα το μακρινό πλέον 2004. Από την πρώτη τους γνωριμία μάλιστα αντιλήφθηκαν τη χημεία τους, ενώ γρήγορα ξεκίνησε μια σχέση ετών.

Έτσι, το 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε, με μια διαφορετική τελετή στο Λονδίνο! Δίπλα στον Γιώργο Λάνθιμο και τη σύζυγό του, βρέθηκαν ελάχιστα πρόσωπα από τον οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο. Στόχος τους εξάλλου ήταν να μοιραστούν την προσωπική τους ευτυχία με τους απαραίτητους για εκείνους ανθρώπους.

Ο Γιώργος Λάνθιμος λόγω του Covd-19 παραμένει εδώ και καιρό στην Αθήνα, ενώ ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr τον απαθανάτισε στο κέντρο της πόλης παρέα με τη σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved