Αργυρός: Τι συνέβη με την προσωπική του ζωή; Οι νέες φωτό και η γυναίκα στο πλευρό του
Showbiz

Αργυρός: Τι συνέβη με την προσωπική του ζωή; Οι νέες φωτό και η γυναίκα στο πλευρό του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι δηλώσεις για τον χωρισμό του, η παρεξήγηση και οι νέες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας.

Το περασμένο Σάββατο οι τηλεθεατές του Mega είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε στους τηλεθεατές πλάνα από την καθημερινότητά του, ενώ σε αρκετά αποσπάσματα τον είδαμε να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες.

Φυσικά η μεγάλη είδηση της βραδιάς ήρθε από τις δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, όταν ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως μέσα στην καραντίνα αποφάσισε να χωρίσει.

Αρκετοί μάλιστα έσπευσαν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα μιας και θεώρησαν πως η σχέση του με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου αποτελεί παρελθόν.

Ωστόσο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, δηλαδή, ένα χρόνο πριν, αφού τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα του.

"Ο Κωνσταντίνος είναι με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, είναι πάρα πολύ καλά", ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ANT1. O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον τραγουδιστή στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, όπου και ζει μόνος, εδώ και πολλά χρόνια.

Δίπλα του βρέθηκε η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα με την οποία και απόλαυσαν την βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved