Ελένη Μενεγάκη: Ο κήπος του σπιτιού της είναι ιδανικός για την Κυριακή του Πάσχα
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ο κήπος του σπιτιού της είναι ιδανικός για την Κυριακή του Πάσχα

Ελένη Μενεγάκη: Ας είχαμε τον τεράστιο κήπο του σπιτιού της και δεν θα μας χάλαγε καθόλου το Πάσχα στην πόλη - Φωτογραφικό υλικό από το σπίτι της παρουσιάστριας...

Τη φετινή σεζόν αποφάσισε να κάνει ένα break από την παρουσία της στη μικρή οθόνη και η αλήθεια είναι πως γύρω από το όνομά της, ακούστηκαν και γράφτηκαν αρκετά! Στις αρχές του Απρίλη, η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε την τηλεοπτική της επιστροφή, με το MEGA να περνά σε δημόσια ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας τους.

"Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες", ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του καναλιού.

Τα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν "φωτιά" με την ωραία Ελένη να ετοιμάζεται πλέον για το τηλεοπτικό της comeback το οποίο και δρομολογείται για την έναρξη της επόμενης σεζόν 2021-2022.

Η παρουσιάστρια κρατά όλες τις λεπτομέρειες σαν επτασφράγιστο μυστικό, την ίδια ώρα που έχει ανοίξει τη δική της επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Είναι γεγονός εξάλλου πως όλη τη φετινή σεζόν, η Ελένη έκανε τις αναρτήσεις της, τη μία μετά την άλλη.

Για πρώτη φορά, είχαμε την ευκαιρία να δούμε σπάνιες φωτογραφίες με την οικογένειά της εντός σπιτιού, αλλά και πλάνα από τον προσωπικό της χώρο. Το σπίτι της στα Μελίσσια είναι σε κλασική γραμμή, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένα τεράστιος κήπος, μαζί με μια παιδική χαρά.

Η παρουσιάστρια έχει περάσει αρκετά γιορτινά τραπέζια στον κήπο του σπιτιού, σε ένα οίκημα ιδανικό για το φετινό τραπέζι του Πάσχα. Συγκεντρώσαμε φωτογραφικό υλικό από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη...

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved