Η Βέλλη βγήκε με τον σύντροφό της, αλλά τα φλας έπεσαν πάνω στον James (Photos)
Showbiz

Η Βέλλη βγήκε με τον σύντροφό της, αλλά τα φλας έπεσαν πάνω στον James (Photos)

Survivor: Οι πρώην παίκτες παραμένουν αχώριστοι και αυτές είναι οι νέες τους φωτογραφίες από την έξοδό τους σε μαγαζί της Βουλιαγμένης...

Λίγες πλέον εβδομάδες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του Survivor και την ανάδειξη του νικητή. Μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις το παιχνίδι άλλαξε ροή με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει όλες τις αλλαγές στους παίκτες.

Την ίδια ώρα, εκείνοι που αποχώρησαν απολαμβάνουν και τη δημοσιότητα που εξασφάλισαν μέσα από το Survivor 4. Όπως ο James Καφετζής ο οποίος επέστρεψε με πανηγυρισμούς στα πάτρια εδάφη, κάνοντας... βαριές δηλώσεις για τους πρώην συμπαίκτες του.

Πάντα δίπλα του, η νέα του παρέα, με την οποία είναι αχώριστος. Ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη εξελίχθηκαν σε τριάδα - φωτιά για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Όλο αυτό το διάστημα και μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, ο James εξακολουθεί να μένει στο πατρικό του στη Ρόδο, ενώ πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Άννα Μαρία, αλλά και να δώσει τις νέες του συνεντεύξεις.

Σε μία από τις εξόδους του, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί! Η Άννα Μαρία Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σλοβάκη και τον James βγήκανε μαζί στην Βουλιαγμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved