Survivor τελικός: Με νέο look η Ταραμπάνκο! Με κοντά μαλλιά και πέδιλα που θα λατρέψεις
Showbiz

Survivor τελικός: Με νέο look η Ταραμπάνκο! Με κοντά μαλλιά και πέδιλα που θα λατρέψεις

Survivor τελικός: Εντυπωσιακή και αγνώριστη με το νέο της look λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μπορεί στη βραδιά του ημιτελικού να την είδαμε με ράστα, ωστόσο απόψε η αλλαγή της είναι το κάτι άλλο. Με κοντό καρέ και σε νέα απόχρωση, αυτή τη φορά η πρώην παίκτρια ήταν αγνώριστη.

Όσο για την εμφάνισή της;

Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις άκρως καλοκαιρινές ενώ την εμφάνισή της απογείωσε το πέδιλο που συνδύασε και μας ξετρέλανε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κάτια ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες αλλά αποχώρησε νωρίς για λόγους υγείας!

Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε πει: «Δεν ήταν μόνο το αυτοάνοσο που με έβγαλε εκτός. Ουσιαστικά, υπό έντονες ψυχολογικές συνθήκες και υπό έντονη αυξομείωση βάρους, βγάζω πάρα πολλά σπυράκια στο σώμα μου, παντού, γίνομαι πουά. Οπότε, εκεί μιας που έχασα πάρα πολλά κιλά και ήταν έντονη η ψυχολογική πίεση, φοβόμουνα γιατί αν γέμιζα σπυράκια θα έπρεπε μετά να ήμουν 6 μήνες off στο σπίτι μου. Δεν συνέβη ευτυχώς αυτό... Συμφωνήσαμε με τους γιατρούς ότι δεν μπορώ να προχωρήσω γιατί είχε φτάσει το οξυγόνο μου 76% Για αυτό και δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά και να σκεφτώ γι' αυτό είχα ζαλάδες. Ήταν αυτό, ότι δεν είχα κάτι άλλο να κάψω και έπρεπε να γυρίσω στο σπίτι».

Απόψε στις 21.00, το πιο δύσκολο και απαιτητικό SURVIVOR όλων των εποχών ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή σε ένα συγκλονιστικό live με πολλές εκπλήξεις αλλά και τραγούδι! O Σάκης Κατσούλης και o Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τον τίτλο του απόλυτου SURVIVOR για το 2021! Ποιον θα αποφασίσει να στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved