Άλλος άνθρωπος με το μαγιό της η ηθοποιός! Με υπέροχη σιλουέτα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της
Showbiz

Άλλος άνθρωπος με το μαγιό της η ηθοποιός! Με υπέροχη σιλουέτα μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Πριν μερικούς μήνες έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της. Από μακριά και με αφέλειες έκανε ένα υπέροχο καρέ και πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή καθώς μέσα στην καραντίνα βρήκε χρόνο, έκανε τη γυμναστική της, μπήκε σε ένα πρόγραμμα διατροφής κι έχασε και μερικά κιλά.

Στις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι είναι άλλος άνθρωπος.

Μιλάμε για την ταλαντούχα και πολύ γλυκιά, Φιλίτσα Καλογεράκου.

Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε με ένα υπέροχο μπικίνι να απολαμβάνει τις βουτιές της. Αδυνατισμένη, γραμμωμένη και κούκλα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα.

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον απίθανο ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Μαρία η άσχημη», οπού υποδύθηκε τον ρόλο της κακιάς. Έκτοτε η ηθοποιός έκανε πολύ επιλεκτικά τηλεοπτικές εμφανίσεις με την ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της να αποκαλύπτει πως έχασε πολλές δουλειές λόγω συκοφαντιών.

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε στο gossip-tv πως και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Από τη μία χαίρομαι γιατί δεν είμαστε πια "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Από την άλλη έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά. Αυτή η νοοτροπία "έτσι είναι αυτός ο χώρος" αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός και δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Τι να το κάνω αν εκτεθούν 5 - 6 άνθρωποι τώρα και έρθουν άλλοι 10-20 στη θέση τους που θα κάνουν τα ίδια γιατί θα εξακολουθεί "να είναι έτσι ο χώρος"», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved