Μαρία Μπεκατώρου: Με total black σύνολο και μακρύ jacket που θα ζηλέψεις
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Με total black σύνολο και μακρύ jacket που θα ζηλέψεις

Μια ακόμη υπέροχη εμφάνιση έκανε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα και τον καφέ της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων παρέα με φίλη της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να ήταν casual ντυμένη, ωστόσο το μακρύ της jacket μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς συνδυάζει το πιο καθημερινό με το πιο σικάτο. Μακρύ σε μαύρο χρώμα και ταιριαστό στην αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και καιρό έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά με την ίδια να νιώθει πιο καλά από ποτέ, όπως έχει δηλώσει.

Σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου η Μαρία επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση.

Το επιτυχημένο, συναρπαστικό «The Chase», που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, έρχεται στο MEGA με την παρουσιάστρια την ίδια. Οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Chasers. Για να τους νικήσουν και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ, πρέπει να επιστρατεύσουν γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα.

Οι Chasers μοιάζουν «φωτεινοί παντογνώστες». «Κυνηγούν» τους παίκτες με τις γνώσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι.

Η Μαρία Μπεκατώρου, με το κέφι και την ενέργειά της δίνει τον ρυθμό σε αυτή την «καταδίωξη» και προσπαθεί να κρατήσει σε… «απόσταση» τους παίκτες από τους Chasers.

Διαβάστε επίσης

The Chase: Μάθετε πότε κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου (video)

Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου: «Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα…»

Μαρία Μπεκατώρου: Άλλος άνθρωπος – Άφωνη η Μενεγάκη – Η ατάκα για την αλλαγή στην εμφάνισή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved