Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η θεατρική έξοδος μετά το Παρίσι και η συνάντηση με Βρανά – Καπουτζίδη
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η θεατρική έξοδος μετά το Παρίσι και η συνάντηση με Βρανά – Καπουτζίδη

Θεατρική έξοδο μετά το ταξίδι της στο Παρίσι πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Glorious» με την Κατερίνα Βρανά και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια έξοδος της Ιωάννας μετά την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας που είχε γίνει λίγες ημέρες μετά το δικαστήριο. Με ένα υπέροχο παλτό και καπέλο η Ιωάννα βρέθηκε στο θέατρο Ήβη οπού και παρακολούθησε την παράσταση.

Μετά το τέλος της πρεμιέρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρωταγωνιστές και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Θυμίζουμε πως το ταξίδι της στο Παρίσι είχε γίνει για ιατρικούς λόγους ενώ όπως έγινε γνωστό από τη γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου, οι στιγμές της εκεί ήταν δύσκολες.

«Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι. Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved