Σία Κοσιώνη: H casual εμφάνιση με αθλητικό κολάν και τα παιχνίδια με τον γιο της
Showbiz

Σία Κοσιώνη: H casual εμφάνιση με αθλητικό κολάν και τα παιχνίδια με τον γιο της

Μια ακόμη υπέροχη εμφάνιση από τη Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια σε κάθε ευκαιρία που διαθέτει ελεύθερο χρόνο, φροντίζει να τον περνά με τον μοναχογιό της. Έτσι έκανε κι αυτή τη φορά. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε με casual εμφάνιση.

Επέλεξε ένα αθλητικό μαύρο κολάν, jacket και αθλητικά παπούτσια. Παρέα με τον γιο της, Δήμο απόλαυσαν τη βόλτα και το παιχνίδι στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Ζάππειο που ενδείκνυται για όμορφες οικογενειακές βόλτες στην καρδιά της Αθήνας.

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

Διαβάστε επίσης

Σια Κοσιώνη: Πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας, με τον γιο της! (photos)

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Βόλτα για ψώνια και παιχνίδια με τα παιδιά! (photos)

Σία Κοσιώνη: Το causal look με το κλασσικό τζιν παντελόνι και τα παιχνίδια με τον γιο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved