Ελίνα Παπίλα:Η παρουσιάστρια του Star πήρε πτυχίο! Δείτε για πρώτη φορά τον σύζυγο και τα παιδιά της
Showbiz

Ελίνα Παπίλα:Η παρουσιάστρια του Star πήρε πτυχίο! Δείτε για πρώτη φορά τον σύζυγο και τα παιδιά της

Η Ελίνα Παπίλα η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά την εκπομπή Breakfast@Star πήρε το πτυχίο της και είναι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση αυτού του στόχου της! 

Μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους οι δυο τους βρέθηκαν τη μέρα της ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να παραλάβει η παρουσιάστρια το πτυχίο της από το τμήμα πολιτικών επιστημών, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη.

Την ίδια μέρα, η Ελίνα Παπίλα θέλησε να μοιραστεί αυτή τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανέβασε στα social media το εξής συγκινητικό και πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Πριν από 5 χρόνια, το 2016, ξεκίνησα ένα “ταξίδι”. Έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού. Δυσκολίες;

Πολλές. Ξενύχτια; Αρκετά. Έφτασε, όμως, η ώρα να ολοκληρωθεί και να στεφθεί με επιτυχία. Το πήρα, λοιπόν, το πολυπόθητο πτυχίο και αισθάνομαι τόσο πολύ περήφανη για αυτό. Η ευτυχία ξεχειλίζει, οι δυσκολίες και τα ξενύχτια φαίνονται σαν να μην υπήρχαν ποτέ και το χαμόγελο είναι τόσο μεγάλο που νομίζω ότι δεν θα φύγει ποτέ.

Να ονειρεύεστε παιδιά! Να μην τα παρατάτε ποτέ. Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε, ψάχνετε, φαντάζεστε να μην το βάζετε κάτω. Πιστέψτε το και θα γίνει! Αλήθεια σας λέω, κι εγώ έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά να που έγινε. Μπορεί να πάρει χρόνο, να έχει κούραση, να υπάρχουν μέρες (και μήνες μη σου πω) που θα νομίζεις ότι σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις, αλλά θα γίνει. Αρκεί να έχετε πίστη, στον εαυτό σας και στον Θεό! Σας φιλώ γλυκά».

Δείτε φωτογραφίες της από την ημέρα της ορκωμοσίας της, μαζί με την οικογένειά της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved