Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς είναι ακόμα πιο όμορφη... χωρίς μακιγιάζ!
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς είναι ακόμα πιο όμορφη... χωρίς μακιγιάζ!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε σχετικό ποστ στο Instagram και μας έδειξε το υπέροχο πρόσωπό της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και "πραγματικά" είναι μια κούκλα.

Κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς", που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ και την έχει αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.

Η τηλεοπτική Ιουλία, ή αλλιώς Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και της αρέσει η φυσική ομορφιά. Η υποκριτική ήρθε στον δρόμο της όταν ήταν 23 χρονών και αποφάσισε να ασχοληθεί, μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Η ηθοποιός κατάγεται από την Μάνη, ενώ έχει ζήσει για πολλά χρόνια στην Ιταλία, όπου ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, προσθέτοντας πληθώρα από συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Τη φετινή σεζόν την γνωρίσαμε μέσα από τη "Γη της Ελιάς", ως Ιουλία Βρεττάκου, ένας χαρακτήρας, που ενώ φαίνεται αδύναμος, στο τέλος δείχνει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για τη ζωή της. Η ίδια στη σειρά ζει έναν υπέροχο έρωτα με τον Στάθη Καπερνάρο (Πασχάλη Τσαρούχα) και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα καταλήξουν μαζί ή αν όλο αυτό το πάθος θα "θαφτεί" για πολλά ακόμα χρόνια, μέσα τους.

Η ηθοποίος, πριν από λίγη ώρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικό ποστ, στο οποίο μας δείχνει το πρόσωπό της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είδαμε ότι είναι μια κούκλα. Η Αντιγόνη Κουλουκάκη έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της χαρακτηριστικά: «Το να είμαι φυσική και ο εαυτός μου είναι η δύναμή μου και η αυτοπεποίθησή μου...Και το είδος της ομορφιάς μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Τσαρούχας-Κουλουκάκου: Τι τρέχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Γης της ελιάς»;

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η «Ιουλία» της «Γης της Ελιάς» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

Η γη της Ελιάς: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας μεγάλης παραγωγής του Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved