Θέμις Μπαζάκα: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual look!
Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual look!

Γιατί όταν μια γυναίκα είναι κομψή ακόμη σε μια απλή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας απογειώνει το casual look και όταν μιλάμε για την Θέμιδα Μπαζάκα τότε αυτό αποδεικνύεται περίτρανα!

Δεν πάταξε πάνω της μια φόρμα και βγήκε!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και επειδή σπάνια θα τη συναντήσουμε εκτός πλατό, αξίζει να σχολιάσουμε το τέλειο outfit της.

Γιατί ακόμη κι ένα σετ φόρμες όταν τι συνδυάσεις σωστά τότε γίνεται κομψό και σικ σύνολο. Η Θέμις Μπαζάκα επέλεξε να το συνδυάσει με ένα απίθανο ζευγάρι sneakers ενώ έριξε πάνω της μια πασμίνα σε γκρι απόχρωση και το απογείωσε!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε την ηθοποιό στο ρόλο της Ξένιας στη νέα σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα».

«Η “Σκοτεινή θάλασσα” διαδραματίζεται στο Μεσολόγγι, και αφορά σε μια οικογένεια εργοστασιαρχών και μια οικογένεια εργατών. Ο γιος μας και η κόρη της άλλης οικογένειας ερωτεύτηκαν, και όλη η σειρά βασίζεται στο γεγονός ότι αυτό το κορίτσι έχει εξαφανιστεί. Η Ξένια, την οποία υποδύομαι, αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, είναι πολύ ψυχρή γιατί ήταν πάντα πολύ μόνη», έχει πει η ίδια για τον ρόλο της.

Διαβάστε επίσης

Θέμις Μπαζάκα: Ο Λιγνάδης, τα χειρουργεία μέσα στην καραντίνα και ο ρόλος στη «Σκοτεινή θάλασσα»

Θέμις Μπαζάκα: Σπάνια δημόσια έξοδος - Για καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Θέμις Μπαζάκα: Καιρό είχαμε να τη δούμε και την «τσακώσαμε» στον Εθνικό Κήπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved