Παππά – Λάζαρης: Η βόλτα στο Ζάππειο και το φανταστικό look της τηλεοπτικής Θοδώρας
Showbiz

Παππά – Λάζαρης: Η βόλτα στο Ζάππειο και το φανταστικό look της τηλεοπτικής Θοδώρας

Μπορεί σαν «Θοδώρα» στο Σασμό να μην είναι και το πιο αγαπητό πρόσωπο ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο σαν Δανάη Παππά είναι αξιαγάπητη!

Η Δανάη Παππά διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της μιας που απολαμβάνει την επιτυχία της σειράς αλλά και τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς και τις λοιπές υποχρεώσεις της, η όμορφη ηθοποιός απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Ζάππειο παρέα με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη και τον σκυλάκο τους.

Φυσικά για μια ακόμη φορά μας εντυπωσίασε με την εξαιρετική της εμφάνιση επιλέγοντας ένα total σύνολο στην απόχρωση του nude.

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα η σχέση τους δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία τους και την έναρξη του ειδυλλίου τους αποφάσισαν να ζουν και κάτω από την ίδια στέγη.

«Είμαι ερωτευμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον Λάμπρο Λάζαρη. Τι να σου πω; Άλλο ένα δώρο στη ζωή μου. Ο Λάμπρος είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και νομίζω αυτό είναι που μας παρακινεί να γίνουμε καλύτεροι γιατί κι εγώ παθιάζομαι με τη δουλειά μου. Ο ένας σπρώχνει τον άλλο. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί του», δήλωσε πρόσφατα η ίδια

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η Δανάη Παππά αποκάλυψε ποια είναι η μεγάλη της αγάπη μετά την υποκριτική

DWTS: Δανάη Παππά: Από τον Σασμό στο χορευτικό παρκέ η «Θοδώρα» - Στο πλατό και ο σύντροφός της

Δανάη Παππά: «Είμαι ερωτευμένη. Ο Λάμπρος είναι δώρο στη ζωή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved