Δανάη Παππά: «Είμαι ερωτευμένη. Ο Λάμπρος είναι δώρο στη ζωή μου»
Showbiz

Δανάη Παππά: «Είμαι ερωτευμένη. Ο Λάμπρος είναι δώρο στη ζωή μου»

Η Δανάη Παππά υποδύεται έναν κόντρα ρόλο, αυτόν της Θοδώρας στον Σασμό.

Η ηθοποιός μίλησε για την ηρωίδα της, για όσα της λένε στον δρόμο, αλλά και για τον σύντροφό της.

Είμαι η κακιά της υπόθεσης (σ.σ. υποδύεται τη Θοδώρα). Είναι ένας ρόλος τελείως κόντρα από μένα. Και νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που πραγματικά τρελαίνομαι να πηγαίνω για δουλειά. Μου αρέσει απίστευτα το γύρισμα, οι σκηνές είναι διαφορετικές από όσα είχα συνηθίσει να κάνω μέχρι τώρα. Νομίζω πως αυτός ο ρόλος με βοηθάει να εξελιχθώ ως ηθοποιός.

Επίσης, ξεκάθαρα είναι μεγάλο σχολείο να βρίσκομαι δίπλα σε αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς. Έχω πολλές σκηνές με τους τηλεοπτικούς γονείς μου, τον Στάθη Μαντζώρο και την Αλίνα Κοτσοβούλου, αλλά και τον αδελφό μου, Στρατή Χατζησταματίου. Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι καταπληκτική, το ίδιο η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Δημήτρης Λάλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης. Είναι όλοι υπέροχοι και ασφαλώς αποτέλεσαν σοβαρό λόγο για να θέλω τρελά να είμαι σε αυτή τη σειρά. Με πήραν τηλέφωνο και με το που έσκασα στην οντισιόν, ήρθε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος και μου είπε: «Εσύ Θα είσαι η Θοδώρα! Είναι τελείως κόντρα με σένα κι αυτό μου αρέσει!». Είχα διαβάσει το βιβλίο ώστε να είμαι προετοιμασμένη για την οντισιόν και σκεφτόμουν από την αρχή τη Θοδώρα πριν περάσω από το κάσττνγκ.

Η πολύ κλασική βεντέτα είναι εκείνη των Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων από τη Νεράιδα και το παληκάρι. Επειδή ήταν και μια πιο παλιά εποχή, ήταν σε πιο χιουμοριστική εκδοχή. Οι βεντέτες όμως συνεχίζονται, δεν ανήκουν στο παρελθόν. Και τώρα στην Κρήτη υπάρχουν, όπως υπάρχουν και οι άνθρωποι που κάνουν σασμούς.

Έρχονται στον δρόμο και μου λένε «βρε κορίτσι μου, δεν σε αντέχουμε άλλο, σταμάτα λίγο να μιλάς» και συμπληρώνουν «αλλά μας αρέσεις ως Δανάη!». Το διαχωρίζουν. Ξέρουν πως παίζω την κακά στο σίριαλ, αλλά τους αρέσει! Το μόνο κοινό που νομίζω πως έχω με τη Θοδώρα είναι το πείσμα. Άμα πεισμώσω, δεν σταματάω, μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτό που θέλω. Βέβαια, δεν γίνομαι εκδικητική.

Είμαι ερωτευμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον Λάμπρο Λάζαρη. Τι να σου πω; Άλλο ένα δώρο στη ζωή μου. Ο Λάμπρος είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και νομίζω αυτό είναι που μας παρακινεί να γίνουμε καλύτεροι γιατί κι εγώ παθιάζομαι με τη δουλειά μου. Ο ένας σπρώχνει τον άλλο. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί του.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες

Βέρα Μακρομαρίδου στο gossip-tv: «Έχω συναντήσει συμπεριφορές ψυχολογικής και λεκτικής βίας»

Σασμός:Ο Μαθιός έγινε παππούς,το μαξιλάρι του Μανόλη και οι ηθοποιοί στο Rouk Zouk-Χαμός στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved