Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Ο πρωταγωνιστής της σειράς βγήκε στο χιόνι ημίγυμνος και... «άναψε φωτιές»
Showbiz

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Ο πρωταγωνιστής της σειράς βγήκε στο χιόνι ημίγυμνος και... «άναψε φωτιές»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Για πολλούς, η σημερινή ημέρα να έφερε μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά τους, μιας και βρήκα την ευκαιρία να κάνουν τις βόλτες τους στο χιονισμένο τοπίο. 

Είναι ο ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που εδώ και λίγους μήνες τον παρακολουθούμε μέσα από την κωμική σειρά του MEGA "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" και έχουμε αγαπήσει πολύ τον χαρακτήρα του.

Ο Ντάνιελ Νούρκα κατέχει στην σειρά τον ρόλο του Άλφρεντ και από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής του στο σήριαλ, είδε τους διαδικτυακούς του ακόλουθους να αυξάνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, αποκτώντας και έτσι το φανατικό του κοινό. Από σήμερα το πρωί (24-1) έχει κατακλύσει την Αθήνα η κακοκαιρία Ελπίδα, η οποία έφερε σφοδρές χιονοπτώσεις στα περισσότερα προάστια του νομού. Πολλοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν το χιονισμένο τοπίο και αποφάσισαν να κάνουν τις βόλτες τους για να απολάυσουν την χειμερινή λευκή Αθήνα.

Ο ηθοποιός φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, μιας και ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες, που τον απεικονίζουν να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας, χωρίς την μπλούζα του, προκαλώντας "πανικό" στο διαδίκτυο.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα spoiler: «Έρχεται ο Μπουκουράν στο Κουδουνάρι και τα αλλάζει όλα»

Ντάνιελ Νούρκα: Ο πρωταγωνιστής των «Συμπέθερων» ρίχνει το Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί του

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ντάνιελ Νούρκα: Ο νέος πρωταγωνιστής, η καταγωγή και η ηλικία του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved