Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι... αψεγάδιαστη- Το απίθανο ποστ της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι... αψεγάδιαστη- Το απίθανο ποστ της!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια σχετική δημοσίευση στο Instagram, κατά την οποία προτίμησε να είναι χωρίς μακιγιάζ, με τα σχόλια από κάτω να "πέφτουν βροχή" και να την αποθεώνουν. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί ανελιπώς από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας της, αλλά μέχρι και σήμερα, που έχει συμπληρώσει πολλές δεκαετίες στην τηλεόραση και στην παρουσίαση εκπομπών.

Η Κυριακή είναι η αγαπημένη μέρα όλων, μιας και την απολαμβάνουν για χαλάρωση, καθώς και για να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους. Η Ελένη Μενεγάκη καλημέρισε τους αγαπημένους της διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία, στην οποία και ήταν πραγματικά μια κούκλα. Ενώ όλοι πίστευαν πως ήταν στην Άνδρο, μετά από λίγη ώρα η ίδια τους ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο Λαγονήσι για γυρίσματα.

"Καλημέρα και καλή Κυριακή !" έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το πόστ της η Ελένη Μενεγάκη και οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν μπόρεσαν παρά να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι η ίδια με το λουκ της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved