Άγγελος Λάτσιος: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αδερφή του και «λιώσαμε»- Το τρυφερό ποστ!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αδερφή του και «λιώσαμε»- Το τρυφερό ποστ!

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ιδιαίτερη για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της, μιας και η κόρη της, Βαλέρια, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 14 της χρόνια. 

Πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media στην αγαπημένη της Βαλέρια, με ένα αρκετά τρυφερό μήνυμα.

Όπως η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Δηλώνω περήφανη μανούλα μιας ακόμη υπεροχής κόρης ! Χρόνια πολλά Βαλέρια ! Σ αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου». Η περήφανη μαμά καμαρώνει πάντα τα παιδιά της και της αρέσει να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να καταφέρνουν καινούργια πράγματα. Μάλιστα, η οικογένεια για εκείνη είναι το πάν, μιας και έχει μεγάλη αδυναμία στα τρια της παιδιά.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειάς της και εκείνος με την σειρά του, έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις δυο αδερφές του και είναι πάντα προστατευτικός απέναντί τους. Ο ίδιος δημοσίευσε σε σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το ποστ της μητέρας του για τα γενέθλια της 14χρονης Βαλέριας, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αγαπούλα μου πολύχρονη"!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved