Άγγελος Λάτσιος: Συγκινεί με την ανάρτησή του! Ο αποκλεισμός στην Άνδρο και η ξεχωριστή εμπειρία
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Συγκινεί με την ανάρτησή του! Ο αποκλεισμός στην Άνδρο και η ξεχωριστή εμπειρία

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένος στην Άνδρο ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και μερικές ημέρες.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη εγκλωβίστηκε στο νησί παρέα με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γιος της παρουσιάστριας περιγράφει την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε σε μια αποκλεισμένη από τα χιόνια φάρμα και συγκινεί.

«Σήμερα το πρωί με κάλεσαν οι γείτονες μας στην Άνδρο, ο φίλος μου ο Λευτέρης και η μητέρα του η κυρία Δέσποινα οι οποίοι έχουνε μία φάρμα λίγο πιο πάνω με ζώα. Σ’ αυτές τις μέρες με τα χιόνια πολλοί από μας όπως και εγώ απολαύσαμε χιονοπόλεμους, φτιάξαμε χιονάνθρωπος με τους αγαπημένους μας και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες.

Πολλοί άλλοι όμως όπως ο Λευτέρης και κυρία Δέσποινα ήταν αποκλεισμένοι σε μικρά σπιτάκια σε πολύ δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς ρεύμα για να προσέχουν τα ζώα τους, κάτι που το κρύο και το χιόνι το κάνει πολύ πιο δύσκολο. Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι πέρα από τις δυσκολίες που είχανε αυτοί οι δύο άνθρωποι βρίσκανε χαρά και ευτυχία με πράγματα πάρα πολύ απλά όπως ζέστη στο τζάκι, νόστιμο φαγητό, όμορφες εικόνες και καλή παρέα.

Μετά το φαγητό πήγαμε και ταΐσαμε τα ζωάκια και έπειτα καθίσαμε μέσα και είπαμε πολλές ιστορίες. Η κυρία Δέσποινα και ο Λευτέρης είναι πραγματικοί μαχητές και παρόλες τις δυσκολίες που είχαν από τις καιρικές συνθήκες με υποδέχτηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο, καταπληκτική διάθεση και μου χάρισαν άλλη μία ανάμνηση πολύ ξεχωριστή που θα μου μείνει για πάντα αξέχαστη.

Κυρία Δέσποινα και Λευτέρη σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να ανοίξει ο δρόμος σύντομα και να απεγκλωβιστείτε!🐐🐓🐄», έγραψε ο ίδιος και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved