Συγκλονίζει η γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Η δυσκολία είναι όταν με κοιτάω στον καθρέφτη»
Showbiz

Συγκλονίζει η γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Η δυσκολία είναι όταν με κοιτάω στον καθρέφτη»

Η Mariah και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχουν δημιουργήσει την οικογένεια, που ονειρευόντουσαν πάντα, μιας και έχουν αποκτήσει μαζί δυο πανέμορφα παιδάκια, τα οποία τους έχουν κλέψει την καρδιά. 

Είναι ένα άκρως ερωτευμένο ζευγάρι, που όπως έχουν πει και στο παρεθλόν σε κοινές δηλώσεις τους, ο ένας στηρίζει τον άλλον πολύ και έτσι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την υπέροχη οικογένειά τους.

Η Mariah, η γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, με την οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, την απόφασή της να "αλλάξει σελίδα" στη ζωή της και να αλλάξει το σώμα της, το οποίο και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ μετά από τις δυο εγκυμοσύνες που είχε. Η πανέμορφη κοπέλα εξήγησε πως μπορεί να είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά θα βάλει τα δυνατά της, για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, μέσα στο 2022.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: "Δύο παιδιά κάτω των δύο ετών είναι μια μεγάλη αλλαγή. Το να συνδυάζεις το πρόγραμμα ενός μωρού και ενός νηπίου, να βρίσκεις την ισορροπία στον ποιοτικό χρόνο ανάμεσα στα δύο αγόρια, να στερείσαι τον ύπνο. Όμως η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Ξέρω βέβαια ότι οι περισσότεροι θα μου πείτε να δείξω επιείκεια στον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά, σε συνδυασμό με μια κακή διατροφή, δεν βοηθούν! Στο παρελθόν, ήμουν αθλήτρια και έκανα προπόνηση καθημερινά, πολλές φορές την ημέρα. Τότε δύσκολα έπαιρνα βάρος, όμως τώρα μοιάζει ανέφικτο να το χάσω."

"Αναρωτήθηκα αν θα μοιραζόμουν ένα τόσο προσωπικό θέμα με τα social media, αλλά σκέφτηκα ότι αν δεν ήμουν ειλικρινής, θα είχε αντίκτυπο. Έχω αγωνιστεί σκληρά με το βάρος και την εικόνα του σώματός μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μικρότερου, του May. Αλλά αλλάζω αφήγηση! Τα παιδιά μου αξίζουν μια υγιή μαμά και εγώ αξίζω να αγαπήσω το σώμα μου ξανά, έτσι δεσμεύτηκα να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου."

"Στην αρχή της χρονιάς σημείωσα κάποιους στόχους, στην κορυφή των οποίων είναι οι στόχοι μου στο fitness. 1. Άσκηση 5 μέρες την εβδομάδα. 2. Αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. 3. Να πίνω μόνο νερό... Συνήθως ξεχνάμε μετά από λίγες εβδομάδες τους στόχους που θέτουμε την Πρωτοχρονιά. Αλλά τέσσερις εβδομάδες αργότερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι παραμένω δυνατή και αφοσιωμένη σε αυτούς! Το βάρος δεν έχει φύγει ακόμα, αλλά η διαφορά που έχω δει μέσα σε ένα μήνα με ενθαρρύνει. Και το πιο σημαντικό μάθημα του τελευταίου μήνα είναι ότι είμαι ικανή να αφοσιωθώ στους στόχους μου. Έχω ξεκινήσει το μεγαλύτερο ταξίδι απώλειας βάρους στη ζωή μου, με τελικό προορισμό να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της Bucks season!"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved