Παρασκευή Κερασιώτη: Χαμογελάει ξανά μετά την απώλεια του μπαμπά της! Το συγκινητικό post
Showbiz

Παρασκευή Κερασιώτη: Χαμογελάει ξανά μετά την απώλεια του μπαμπά της! Το συγκινητικό post

Πριν από λίγους μήνες, η Παρασκευή Κερασιώτη έχασε τον μπαμπά της, στον οποίο και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και η ίδια βυθίστηκε στην θλίψη. 

Το νεαρό μοντέλο, το γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, χωρίς να έχει καμία εμπειρία και κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό, κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Τον τελευταίο καιρό, η Παρασκευή Κερασιώτη πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, κάτι που το είχε μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντάς τους πως ο θάνατος του πατέρα της ήταν ένα γεγονός, που την στιγμάτισε και της είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί την νέα τάξη πραγμάτων και την ζωή χωρίς τον πατέρα της. Η ίδια του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και έλεγε πολλές φορές ότι ήταν "το κορίτσι του μπαμπά". Μετά τον θάνατό του, όλο το κλίμα άλλαξε και η ίδια προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατή γινόταν.

Με μια νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αυτό που είδαμε είναι ότι η Παρασκευή χαμογελάει πλέον ξανά, μιας και, όπως λέει πιστεύει ότι το χαμόγελο είναι το σημαντικότερο πράγμα, που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μέσα στην ημέρα του για να νιώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Never stop smiling. Όσα εμπόδια και αν έρθουν στην ζωή μας όσες φορές και να λέμε δεν αντέχουμε πάντα θα αντέχουμε και άλλο και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που έχασε το ποιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της και όμως ακόμα ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved