Showbiz

Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της! Είχε εμφανιστεί στο GNTM!

Gossip-tv Team

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Παρασκευή Κερασιώτη και φυσικά όλη η οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, ο οποίος μάλιστα είχε εμφανιστεί πέρυσι με την κόρη του στο GNTM

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η αδελφή της Παρασκευής, η Μαρία η οποία ανάρτησε φωτογραφία του πατέρα του και ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμα.

"Αχ πατέρα. Αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σ' αγαπώ αιώνια" έγραψε η Μαρία Κερασιώτη, αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο τον πατέρα της.

Ο πατέρας των κοριτσιών, είχε εμφανιστεί στο GNTM όπου συμμετείχε η Παρασκευή καθώς συμμετείχε στη φωτογράφηση του παιχνιδιού που ήθελε τους παίκτες να ποζάρουν μαζί με τους γονείς τους καθώς αυτό ήταν το concept της φωτογράφησης της δοκιμασίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε τις ευχές και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Κερασιώτη, δείχνοντας πραγματικά στενοχωρημένη για αυτή την τόσο δυσάρεστη εξέλιξη.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM μπαίνει στο Survivor; (video)

Συγκλονίζει η Κερασιώτη: «Ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου καλά, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν»

GNTM: Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved