Σίσσυ Χρηστίδου: Φίλοι της, celebrities, είπαν «το δικό τους αντίο» στην μητέρα της! (photos)
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Φίλοι της, celebrities, είπαν «το δικό τους αντίο» στην μητέρα της! (photos)

Πριν από λίγες ώρες, η Σίσσυ Χρηστίδου γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου της μητέρας της, με ένα συγκλονιστικό post στο Ιnstagram και με λόγια, που ραγίζουν την καρδιά.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, που την παρακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της. Η ίδια έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό στα social media της, αλλά και στο κανάλι της στο YouTube, με το οποίο και μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πριν από λίγους μήνες, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε γνωστοποιήσει το γεγονός ότι η μητέρα της έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και προσπαθεί να αντιμετωπίσει, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η οικογένειά της ανεβαίνει έναν μεγάλο Γολγοθά από τις αρχές του 2020. Στις 4 Φεβρουαρίου η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου έφυγε από την ζωή, μιας και δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένειά της.

Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον χαμό της μαμάς της, ράγισε καρδιές: "Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο... Αντίο μαμά μου... Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου... Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά... Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ... Σ´αγαπώ... 04-02-2022"

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, που απεικόνιζαν χαρούμενες οικογενειακές στιγμές, που είναι και εκείνες, που θα θυμάται. Στο συγκεκριμένο ποστ, πλήθος celebrities έσπαυσε να σχολιάσει στην Σίσσυ Χρηστίδου και να την παρηγορήσει, για αυτό το τραγικό γεγονός. Ανάμεσά τους η Χριστίνα Κοντοβά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Ναταλία Γερμανού, ο Αργύρης Αγγέλου, η Καλομοίρα, η Δούκισσα Νομικού, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί άλλοι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά σχόλια τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved