Ιωάννα Παππά: Η πιο απίθανη φωτό του γιου της - O δυόμιση χρονών Αντώνης είναι... καλλιτέχνης!
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Η πιο απίθανη φωτό του γιου της - O δυόμιση χρονών Αντώνης είναι... καλλιτέχνης!

Ο δυόμιση ετών γιος της Ιωάννας Παππά έχει καλλιτεχνική φλέβα!

Η ηθοποιός είναι μια ευτυχισμένη μητέρα!

Και μπορεί να μη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της, όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε με το υπέροχο στιγμιότυπο που απεικονίζει τον γιο της να… ζωγραφίζει!

Η γνωστή ηθοποιός έχοντας βρει τον μεγάλο έρωτα, απέκτησε ένα παιδάκι, ενώ εξήγησε σε συνέντευξή της το λόγο που μέχρι στιγμής δεν την έχουμε δει νυφούλα, να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε να μπούμε τώρα στη διαδικασία ενός γάμου γιατί όταν είσαι έγκυος δεν μπορείς να χαρείς το πάρτι του γάμου όπως εσύ θέλεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τον έχουμε αφήσει για μετά».

Η γνωριμία με τον άντρα της έγινε το 2004. «Ήμασταν φίλοι. Δηλαδή γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Όχι κολλητοί, αλλά συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλον. Μετά χαθήκαμε για κάποια χρόνια και βρεθήκαμε πάλι το 2014. Και εκεί μας προέκυψε το ερωτικό», είχε πει στη συνέντευξή της.

Όσο για το γεγονός ότι έγινε μητέρα στην ηλικία των 40 η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Δεν ένιωσα κανέναν ρατσισμό. Απλά ήταν ένα κακό σχόλιο που με ενόχλησε ανάμεσα σε χιλιάδες καλά σχόλια, και επειδή το ανέφερα, αυτό διογκώθηκε, έγινε τίτλος, αναπαράχθηκε παντού. Είχα χιλιάδες θετικά σχόλια και ένα αρνητικό, που είναι και αυτό θεμιτό. Δεν με ενόχλησε. Όλα τα σχόλια που άκουσα ήταν εξαιρετικά πλην ενός. Οπότε προτιμώ να δίνω βάση στα θετικά».

Δείτε τον γιο της, που είναι ένας μικρός καλλιτέχνης να... ζωγραφίζει στην gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved