Σπύρος Μπιμπίλας:«Πώς γίνεται να μην σκέφτονται το δράμα των καταγγελόντων... Τι παιχνίδι παίζεται;»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας:«Πώς γίνεται να μην σκέφτονται το δράμα των καταγγελόντων... Τι παιχνίδι παίζεται;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισης του #MeToo, έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για όλο αυτό το θέμα με τις καταγγελίες, τους θύτες, αλλά και τα θύματα. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος,, ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αυτό που πραγματικά έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση, τόσο στη κοινή γνώμη, όσο και στην showbiz είναι οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, υποστήριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως για εκείνον νιώθει θαυμασμό και αγάπη, μιας και είχαν συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας φάνηκε να ενοχλείται πολύ με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και με σχετική του δημοσίευση στο Facebook εξέφρασε όλην του την απογοήτευση για όλους εκείνους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι βγαίνουν και υποστηρίζουν, με τον τρόπο τους, δημόσια, ανθρώπους, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλομενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελόντων? ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τοση υπέρμετρη αγάπη? Τι παιχνίδι παίζεται?»

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευσή του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved