Μάριος Καπότσης: Το πιο in love στιγμιότυπο με την Κόνι Μεταξά- Τα επικά σχόλια της τραγουδίστριας!
Showbiz

Μάριος Καπότσης: Το πιο in love στιγμιότυπο με την Κόνι Μεταξά- Τα επικά σχόλια της τραγουδίστριας!

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Ο Μάριος Καπότσης δημοσίευσε μια από τις πιο αγαπησιάρικες φωτογραφίες του, παρέα με την Κόνι Μεταξά και "έριξε" το newsfeed του Instagram. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και δεν διστάζουν να το δείξουν, σε οποιαδήποτε κοινή τους εμφάνιση.

Σήμερα (14-2) ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μάριος Καπότσης δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία, αγκαλιά με την αγαπημένη του, Κόνι Μεταξά, στην οποία έδειχνε το πόσο πολύ αγαπημένοι είναι μεταξύ τους. Τον τελευταίο καιρό, φημολογείται έντονα ότι οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν, μιας και λέγεται ότι η Κόνι Μεταξά φοράει ένα μενταγιόν με ένα μονόπετρο, το οποίο και της το έχει χαρίσει ο Μάριος Καπότσης.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Κόνι Μεταξά, για ακόμα μια φορά, σχολίασε αρκετά χιουμοριστικά, με τους διαδικτυακούς φίλους να σχολιάζουν με χιλιάδες ευχές, λέγοντάς τους να είναι για πάντα ερωτευμένοι. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά σχολίασε: «Έλα η παντόφλα. Καλά πως τα έχεις με αυτή τη Μεταξά, εσύ είσαι κούκλος».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάριος Καπότσης

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved