Μεταξά: Τα on air τρυφερά λόγια του συντρόφου της, Μάριου Καπότση - «Είμαι περήφανος για εκείνη»
Showbiz

Μεταξά: Τα on air τρυφερά λόγια του συντρόφου της, Μάριου Καπότση - «Είμαι περήφανος για εκείνη»

Ο Μάριος Καπότσης μίλησε δημόσια με τρυφερά λόγια για την Κόνι Μεταξά.

Ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική Ομάδα Πόλο αλλά και για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά.

Αρχικά ο Ολυμπιονίκης είπε:«Προς το παρόν το άθλημα δεν το αφήνει, απλώς αφήνω ένα πολύ όμορφο κομμάτι, την Εθνική Ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς του αθλητές να ερχόμαστε στις εκπομπές οι οποίες είναι κοινωνικές, για να μπαίνουμε και εμείς σε έναν χώρο που ο κόσμος δεν μας ξέρει και μας λείπει η δημοσιότητα, γιατί πρέπει να δημιουργηθούνε και κάποια πρότυπα, που να είναι μέσα από τους αθλητές. Καλά είναι και τα ριάλιτι, αλλά πρέπει να προβάλουμε και του αθλητές για να εμπνέονται και τα νέα παιδιά και να μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού που είναι υγεία».

Και συμπλήρωσε:«Η Κωνσταντίνα είναι μοναδική. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Στη σχέση σου με την Κόνι, είναι αυτό που λένε για τα ετερώνυμα. Υπάρχει κατανόηση, υπάρχει αγάπη και τα βρίσκουμε. Την θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι καλόψυχη, είναι δουλευταρού, έχει επίπεδο μόρφωσης που την έχει βοηθήσει σε αυτά που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυπράγμον. Αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι δεν σταματάει ποτέ, είναι πολύ της δουλειάς».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved