Μάριος Καπότσης: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Ομάδα Πόλο- Το συγκινητικό του μήνυμα!
Showbiz

Μάριος Καπότσης: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Ομάδα Πόλο- Το συγκινητικό του μήνυμα!

Ο Μάριος Καπότσης, με σχετική του δημοσίευση στο Instagram, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Εθνική Ομάδα Πόλο, παρά την επιτυχία του στους τελευταίους ολυμπιακούς αγώνες. 

Είναι ένας από τους αθλητές, που έχει κάνει περήφανη της χώρα μας πάμπολλες φορές, μιας και έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλές διακρίσεις.

Ο Μάριος Καπότσης είναι αθλητής υδατοσφαίρισης και μέχρι πρότινος αποτελούσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Πόλο και μάλιστα είναι και αργυρός Ολυμπιονίκης. Ο ίδιος έχει στο πλευρό του την Κόνι Μεταξά, η οποία και τον στηρίζει σε κάθε νέο του βήμα, αλλά και σε οποιαδήποτε απόφασή του. Ο Μάριος Καπότσης, με σχετική του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ανακοίνωσε, πριν από λίγη ώρα, την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα Πόλο. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου του ως τον καλύτερο επίλογο για την καριέρα του στην Εθνική Ομάδα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: «Μετά από ώριμη σκέψη έφτασε και για μένα η στιγμή να πω το αντίο. Φεύγω γεμάτος από πολλά συναισθήματα ,λύπες αρκετό κόπο πολύ υπομονή και στο τέλος χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που μου έφερε η ζωή στην αθλητική μου καριέρα στην εθνική ομάδα...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες από το 2006 που ήταν η πρώτη μου χρόνια στην εθνική ομάδα σαν παιδάκι μέχρι σήμερα, από φυσικοθεραπευτές γιατρούς γυμναστές εργοφυσιολόγους προπονητές την εκάστοτε διοίκηση αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου ,που μαζί ζήσαμε υπέροχα πράγματα και μοναδικές στιγμές. Σας ευχαριστώ παιδιά... Τέλος θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ ευλογημένος που στην ζωή μου φόρεσα το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς. Αντίο στην πιο όμορφη σημαία.🇬🇷»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved