Κόνι Μεταξά: Τι απάντησε σε όσους τη θέλουν να έχει χωρίσει και να είναι... έγκυος!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Τι απάντησε σε όσους τη θέλουν να έχει χωρίσει και να είναι... έγκυος!

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz, με τις τρυφερές αναρτήσεις τους να κατακλύζουν το newsfeed μας.

\Η αγαπημένη τραγουδίστρια της ποπ και ο Ολυμπιονίκης, τον τελευταίο καιρό δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τον έναν να μην μπορεί να μείνει στιγμή μακριά από τον άλλον.

Η Κόνι Μεταξά έχει δηλώσει πάμπολλες φορές ότι λατρεύει να κάνει Q&A στο Instagram και να απαντά στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, ακόμα και σε εκείνες που την φέρνουν σε αρκετά δύσκολη θέση. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε σχετικό Q&A που έκανε και, μεταξύ πολλών, ρωτήθηκε για το αν έχει χωρίσει από τον Μάριο Καπότση, αλλά και πολλοί ήταν εκείνη που αναρωτήθηκαν για το αν είναι έγκυος.

Η τραγουδίστρια απάντησε χαρακτηριστικά ότι με τον σύντροφό της είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι, καθώς και επίσης είπε: «Όχι γιατί να χώρισα;; Γιατί είστε τόσο κακοπροαίρετοι; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το Instagram Story της:

Σε follower, που την ρώτησε αν είναι έγκυος, εκείνη απάντησε περιπαικτικά: «Γιατί πιστεύεις ότι είμαι έγκυος; Τι προσπαθείς να μου πεις;»

Διαβάστε επίσης:

Μεταξά: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό δεν είναι αυτή που περιμένεις

Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό:«Το ότι δε θέλω να μιλήσω, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια»

Κόνι Μεταξά: Μετά τις δηλώσεις του Ξιαρχό για εκείνη, είδε την κάμερα και το έβαλε στα πόδια (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved