Πανταζής: Η απειλή όπλου, το #metoo και η σχέση του με τον Καπότση - Ποιος ξέρεις καλύτερα την Κόνι;
Showbiz

Πανταζής: Η απειλή όπλου, το #metoo και η σχέση του με τον Καπότση - Ποιος ξέρεις καλύτερα την Κόνι;

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark και μίλησε για όλα. 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του και θυμήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη τον πρώτο καιρό της καριέρας του το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ο ίδιος διηγήθηκε: «Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει «Δεν θυμάμαι πώς τη λένε, δεν θυμάμαι να το πω. Τραγουδώ στη Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά» είπε ο Λευτέρης Πανταζής και συνέχισε:

«Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή, μετά από 2ο χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της… Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιώ. Μου είπε "οι γυναίκες φταίνε" κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα». Δείτε το βίντεο με όσα είπε για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Λευτέρης Πανταζής.

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός πολίστας και σύντροφος της κόρης του Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης και οι δύο άντρες μπήκαν σε ένα πολύ διασκεδαστικό ανταγωνιστικό παιχνίδι για να αποδείξει ο καθένας από την πλευρά του ότι γνωρίζει καλύτερα την όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιό.

Ποιος κέρδισε; Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Οι δύο άντρες τοποθετήθηκαν επίσης δημόσια για το κίνημα #metoo μετά τις καταγγελίες στο θέατρο και τον αθλητισμό, με τον Λευτέρη Πανταζή να τονίζει ότι αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους και τον Μάριο Καπότση να μιλάει για τον καλό του φίλο Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος προσφάτως είχε παρεξηγηθεί για δηλώσεις του στο θέμα. Δείτε τι είπαν:

Ο κορυφαίος πολίστας επίσης μίλησε και για τη γνωριμία του με την Κόνι Μεταξά. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκάλυψε:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο θάνατος του πατέρα του που τον στιγμάτισε και η πρόταση για το Bachelor

Βινύλιο: Απίστευτο! Είχαν κάνει πρόταση στον Αντώνη Κανάκη να ερμηνεύσει την «Τζουτζούκα» του ΛεΠά

Κόνι Μεταξά: Τι απάντησε σε όσους τη θέλουν να έχει χωρίσει και να είναι... έγκυος!

Μεταξά: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό δεν είναι αυτή που περιμένεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved