Μαρία Αντωνά: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Άρη Σοϊλέδη- «Γιορτάζουν τον έρωτα» εξ αποστάσεως!
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Άρη Σοϊλέδη- «Γιορτάζουν τον έρωτα» εξ αποστάσεως!

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από όλα τα κοινά τους στιγμιότυπα. 

Μπορεί ο σύντροφός της να έχει φύγει για κάποιον καιρό στον Άγιο Δομίνικο, για την συμμετοχή τού στο Survivor, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη τον περιμένει να γυρίσει και να περάσουν ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές μαζί.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι πολύ ερωτευμένοι και οι δυο τους είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά, σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει: «Με έχει στηρίξει πάρα πολύ στην ζωή μου και την καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος, έχει γενέθλια αυτές τις μέρες. Θέλω να της πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ, την ευχαριστώ για όλα και αν και είμαι λίγο καιρό εδώ μου έχει λείψει πάρα πολύ και όπως καταλαβαίνεις θα φάω τα πάντα εδώ μέσα για να ακούσω τη φωνή της έστω... Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Είχαμε προγραμματίσει να γίνει ο γάμος πέρυσι το καλοκαίρι αλλά λόγω του κορονοϊού είπαμε να τον κάνουμε μόλις βγω από εδώ πρώτα ο Θεός»

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις οποίες είναι αγκαλιασμένοι με τον σύντροφό της, λέγοντας το πόσο πολύ της λείπει και ότι τον περιμένει να γυρίσει. Η Μαρία Αντωνά έγραψε στην χαρακτηριστικά λεζάντα της: "Happy valentine 💓 #iloveyou #ninoslove #alwaysandforever"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved