Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της μητέρας της! Η φωτό με την μικρή Ada
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμογελάει και πάλι μετά τον θάνατο της μητέρας της! Η φωτό με την μικρή Ada

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο μετά από τον θάνατο της μητέρας της, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και να βρίσκει τρόπους να γεμίζει με αισιοδοξία τις μέρες της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, μιας και το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί συνεχώς μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, τον τελευταίο καιρό, περνάει δύσκολες στιγμές, μιας και η απώλεια της μητέρας της είναι κάτι που της στοίχισε πάρα πολύ και δυσκολεύεται ακόμα πάρα πολύ, για να το ξεπεράσει. Ένα πρόσωπο, που δίνει φως στη ζωή της είναι η μικρή της βαφτιστήρα, η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, η Ada, με την οποία είναι πάρα πολύ δεμένες. Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δυο πολύ αγαπημένες φίλες και η μια στέκεται στην άλλη συνεχώς, τόσο στις όμορφες, όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία πριν από λίγες ώρες, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει στην αγκαλιά της την όμορφη βαφτιστήρα της. Η Ada είναι πολύ χαρούμενη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το χαμόγελό της. Η όμορφη παρουσιάστρια έφραψε στο προφίλ της: "Date with my lady #Ada #NonaXana #LoveYouBabyBug"

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved