Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο πλατό της εκπομπής της ο πατέρας της, μετά τον θάνατο της μητέρας της!

Gossip-tv Team

Όλο και πιο στενές γίνονται οι σχέσεις της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πατέρα της, μετά την τραγική απώλεια της μητέρας της Μίνας πριν από λίγες μέρες. 

Ο πατέρας της σήμερα, βρισκόταν στο πλευρό της, πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της προβολής της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι, κάτι που αποκάλυψε η ίδια λίγο πριν το φινάλε.

Αφορμή στάθηκε η μελόπιτα που έφτιαξε ο Χρήστος Βέργαδος και που η Σίσσυ Χρηστίδου ήθελε πολύ να δοκιμάσει ο αγαπημένος της μπαμπάς.

Έκοψε λοιπόν ένα κομμάτι και ζήτησε από τον floor manager, τον Στέλιο, το πρώτο κομμάτι να το δώσει στον πατέρα της να το απολαύσει.

Μετά τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας, η οποία ήταν, όπως σε όλες τις οικογένειες, η κολόνα του σπιτιού, οι ώρες μοναξιάς για τον μπαμπά της είναι πολλές και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου θέλει να τον έχει κοντά της.

Άλλωστε, και οι δύο γιοι της έχουν μεγάλη αδυναμία στον παππού που πλέον βρίσκει όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδεύει από τη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα, στην Αθήνα για να τους δει.
Δείτε το απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved