Τζένη Ιωακειμίδου: Λύνει τη σιωπή της και καταγγέλλει τον Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές»
Showbiz

Τζένη Ιωακειμίδου: Λύνει τη σιωπή της και καταγγέλλει τον Κιμούλη: «Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές»

Μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, η Τζένη Ιωακειμίδου αποφάσισε να μιλήσει για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, περιγράφοντας σκηνικά που έζησε κατά τη συνεργασία τους. 

Είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, μιας και κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήθελε να το συνεχίσει επαγγελματικά.

Η Τζένη Ιωκειμίδου είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία και το κοινό είχε αγαπήσει πάρα πολύ, μέσα από τις συμμετοχές της σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Όπως έχει πει και η ίδια, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από το σανίδι και τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αποφεύγει κιόλας να πάρει ξεκάθαρη θέση σε πολλά πράγματα, τα οποία και αφορούν τον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός, πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία και περιγράφει την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, όταν αντικατέστησε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα". Όλο αυτό συνέβη, μετά και την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά απέναντι στην Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά, αλλά και την Δώρα Χρυσικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Ιωακειμίδου έγραψε σε σχετική της δημοσίευση: «Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Δεν με πτόησε η κακή του φήμη ούτε ότι σε πέντε μόλις ημέρες έπρεπε να ανέβει και πάλι η παράσταση. Ξεπέρασα τον εαυτό μου και κάναμε πρεμιέρα με υποβολέα. Λίγες ημέρες κράτησε η χαρά μου και μόλις κατέκτησα το κείμενο και απέκτησε η παράσταση ροή, άρχισαν να συμβαίνουν τα προβλήματα στην σκηνή....

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού».

Δείτε στην παρακάτω gallery τη δημοσίευσή της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved