GNTM: Συγκλονίζει η Λία: «Ποιος θα υιοθετήσει δύο διδυμάκια; Οι γονείς τους σκοτώθηκαν στον πόλεμο»
Showbiz

GNTM: Συγκλονίζει η Λία: «Ποιος θα υιοθετήσει δύο διδυμάκια; Οι γονείς τους σκοτώθηκαν στον πόλεμο»

Πόλεμος Ουκρανία: Μία άκρως συγκλονιστική ανάρτηση έκανε πριν από λίγη ώρα η Λία Τσουζντάν που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM.

Η ίδια κατάγεται από την Ουκρανία όπου και γίνεται ο πόλεμος με τη Ρωσία και όλοι οι συγγενείς της βρίσκονται εκεί.

Το απόγευμα της Τετάρτης (2/3), η Λία Τσουζντάν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα που έλαβε από φίλο της στην Ουκρανία, το οποίο πραγματικά ραγίζει καρδιές.

«Στο συγκεκριμένο story ένας φίλος μου ρωτάει ποιος θέλει να υιοθετήσει 2 νεογέννητα διδυμάκια. Γιατί οι γονείς τους μόλις σκοτώθηκαν. Η καρδιά μου ραγίζει», έγραψε χαρακτηριστικά η Λία Λία Τσουζντάν.

Να θυμίσουμε πως η ίδια δήλωσε στο Mega Καλημέρα: «Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας χωρίς ρεύμα και νερό. Όχι σε καταφύγιο. Η γιαγιά μου είναι μόνη της σε άλλο σπίτι. Είμαι με το κινητό όλη την ώρα, και απαντούν μόνο όποτε μπορούν. Το σήμα της εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας που έχουν δεν λειτουργεί. Τους έχει πιάσει πανικός δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ένας καλός μου φίλος μετέφερε μία κοπέλα με το ταξί, και είναι στο νοσοκομείο γιατί έπειτα από μία έκρηξη είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω του ωστικού κύματος. Παιδιά της ηλικίας μου, συμμαθητές μου αυτή τη στιγμή έχουν όπλα στα χέρια τους και πολεμούν»!

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved