Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στη Μύκονο- Το απίθανο φόρεμά της και το μαυρισμένο σώμα της!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στη Μύκονο- Το απίθανο φόρεμά της και το μαυρισμένο σώμα της!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τις βόλτες της στο νησί των Ανέμων, με την ίδια να δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ένιωσε την ανάγκη να ξεκινήσει αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές, μιας και χρειαζόταν ένα διάλειμμα, μιας και φέτος η καθημερινότητά της ήταν πολύ γεμάτη και η επικαιρότητα που είχε να διαχειριστεί αρκετά απαιτητική. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται στη Μύκονο, με την ίδια να κάνει τις βόλτες της στο νησί και να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε στα σοκάκια της Μυκόνου, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποιούσε τη νυχτερινή της έξοδο και φυσικά, για ακόμα μια φορά ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο και τόνισε το μαυρισμένο της καλλίγραμμο κορμί!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved