Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το απόλυτο outfit για την παραλία- Οι φωτό μας έκαναν να ζηλέψουμε!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το απόλυτο outfit για την παραλία- Οι φωτό μας έκαναν να ζηλέψουμε!

Η Κατερίνα Καινούργιου, με νέα δημοσίευσή της, έφερε τον "καύσωνα" στο Instagram, με φωτογραφίες με μπικίνι που κόβουν την ανάσα, κάνοντάς μας να ζηλέψουμε!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alpha και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της showbiz.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά το τέλος της φετινής σεζόν για την εκπομπή της, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να πάει διακοπές, μιας και ήταν εκείνο που είχε μεγαλύτερη ανάγκη, μιας και η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική στις τρέχοντες εξελίξεις. Η όμορφη παρουσιάστρια αγαπάει το καλοκαίρι και μάλιστα, μέχρι στιγμής, μας έχει δείξει την συλλογή με τα υπέροχα μαγιό της, τα οποία και λατρέψαμε!

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου, με μια νέα δημοσίευσή της, έφερε τον καύσωνα στο Instagram, και φυσικά ζηλέψαμε το υπέροχο σύνολό της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την παραλία, με την ίδια να φορά ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, το οποίο και είχε σετάρει με ένα διάφανο κοραλί beachwear που της ταίριαζε φανταστικά, τόσο με την μαυρισμένη πλέον επιδερμίδα της, όσο και με το χρώμα των μαλλιών της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved