Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκλειστικές φωτό από τις διακοπές της στο Πήλιο με τον πρώην σύζυγό της
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκλειστικές φωτό από τις διακοπές της στο Πήλιο με τον πρώην σύζυγό της

Μετά τις διακοπές της στα Κουφονήσια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε για μια μίνι απόδραση τον Κισσό Πηλίου.

Είναι ένας προορισμός πολύ αγαπημένος για αρκετούς επώνυμους αφού συνδυάζει όλα όσα επιθυμεί κανείς για χαλαρές διακοπές χειμώνα – καλοκαίρι.

Η όμορφη παρουσιάστρια απαθανατίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (7-08) από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr να απολαμβάνει τον καφέ της με εκλεκτή παρέα στο καφέ της κεντρικής πλατείας του χωριού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας μαζί της ήταν και ο πρώην σύζυγός της αφού κατάγεται από τον Βόλο.

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, η Ηλιάνα ντυμένη casual με ένα λευκό t shirt χαλαρή και ευδιάθετη ήπιε τον καφέ της στο καταπράσινο αυτό σημείο του χωριού, συζητώντας με την παρέα της.

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για την παρουσιάστρια καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, η Ηλιάνα έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο μάλιστα το προηγούμενο διάστημα πέρασε υπέροχες στιγμές μαζί του στα Κουφονήσια.

Και καθώς το καλοκαιράκι σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προγραμματίζει άμεσα την επιστροφή της στην Αθήνα, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι σόου Love Island που πρόκειται να παρουσιάζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Δες στη gallery τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved