Η Μενεγάκη στο Ιόνιο και ο Άγγελος Λάτσιος στην Άνδρο με την Γαία - Η νέα αλλαγή στο στυλ του
Showbiz

Η Μενεγάκη στο Ιόνιο και ο Άγγελος Λάτσιος στην Άνδρο με την Γαία - Η νέα αλλαγή στο στυλ του

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις κόρες της άφησαν για λίγο τα Άχλα της Άνδρου και βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Ιόνιο, όμως ο Άγγελος Λάσιος παραμένει στον επίγειο παράδεισο της μαμάς του!

Tι και αν οι φήμες τους ήθελαν να συνεχίζουν τις διακοπές τους χώρια, η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό από την Άνδρο αλλά και ένα στιγμιότυπο που "τσάκωσε" με το κινητό της τον Άγγελο να διασκεδάζει στην Χώρα!

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαμε δει και την Ελένη Μενεγάκη να ταξιδεύει μαζί τους στα Άχλα της Άνδρου, όπου έμεινε για ένα μήνα, πριν ξεκινήσει το tour σε κάποια ελληνικά νησιά με σκάφος!

Βέβαια, εκείνο που μας εξέπληξε για ακόμα μία φορά είναι το νέο στυλ του Άγγελου Λάτσιου... Ο γιος της Ελένη διασκέδασε με τους φίλους του και τον θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο φορώντας γυαλιά οράσεως και έχει ξυρίσει το μουστάκι και όπως θα δείτε και εσείς η νέα αλλαγή του πάει πολύ!

Δείτε την παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved