Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη στην κηδεία του η Μπέσσυ Αργυράκη (Photos)
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συντετριμμένη στην κηδεία του η Μπέσσυ Αργυράκη (Photos)

Συντετριμμένη έφτασε στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens στην οδό Φιλελλήνων η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία θα πει το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο της φίλο και συνάδερφο, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Οι δύο τραγουδιστές διατηρούσαν φιλία πολλών χρόνων και μαζί με τον Πασχάλη και την Μαριάννα Τόλη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 1977 με το τραγούδι “Μάθημα Σολφέζ”, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Η Μπέσσυ Αργυράκη ντυμένη στα μαύρα και φορώντας γυαλιά ηλίου έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα και είναι συντετριμμένη που θα πει το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια, λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του, η Μπέσσυ Αργυράκη, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, την οποία συμπλήρωσε με το κείμενο: "Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης...Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα.."

Και είπε αποκλειστικά gossip-tv: «Είναι πολύ δύσκολο να είμαι καλά με όλα όσα έχουν γίνει. Η ανάρτηση που έκανα είναι λίγο άνω κάτω, γιατί δεν μπορείς να βάλεις σε σειρά τα συναισθήματά σου και να μπορέσεις να γράψεις κάτι που να έχει κάποια σειρά, αλλά τι σημασία έχει; Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί ήταν μεγάλο άδικο αυτός ο άνθρωπος, με κεφαλαία γράμματα, να φύγει τόσο νέος, αφήνοντας πίσω του μια υπέροχη οικογένεια, η οποία ειλικρινά τον στήριξε μέχρι και την τελευταία στιγμή και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτή η άτιμη αρρώστια δεν αφήνει κανέναν δυστυχώς. Βασανίστηκε αρκετούς μήνες, πάντοτε βέβαια με τη φροντίδα της οικογένειάς του, στο σπίτι του και η αλήθεια είναι ότι επιμένω σε αυτό γιατί πραγματικά το ζούσα και εγώ στις επισκέψεις που είχα κάνει στο σπίτι του Ρόμπερτ με τον άνδρα μου».

Δείτε την παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved