Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Φώτο από τα πρώτα γενέθλια του γιου τους
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Φώτο από τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

H Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους!

Η Ευαγγελία Συριοπούλου που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Ο παράδεισος των Κυριών, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία οικογενειακή φωτογραφία, ένα μοναδικό στιγμιότυπο από τα γενέθλια του γιου της.

Μάλιστα η ίδια σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Το αγοράκι μας σήμερα γίνεται ενός έτους. Ούτε καταλάβαμε πως πέρασε ο καιρός…

Σ´αγαπαμε μέχρι τον ουρανό!!!» και είδαμε μία υπέροχη φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων του γιου της, ενώ κάτω από τη φωτογραφία σχολίασαν αρκετοί celebrities!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για τη μητρότητα: "Η μητρότητα είναι ένας απαιτητικός ρόλος, αλλά και ο πιο ευχάριστος της ζωής μου! Η καθημερινότητα είναι πάντα γεμάτη με ένα μωρό, πόσο μάλλον όταν πρέπει να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα στο μεγάλωμά του και στα γυρίσματα μιας καθημερινής σειράς. Μου λείπει πάρα πολύ ο γιος μου -εννοείται!- και δεν βλέπω την ώρα να γυρίζω κοντά του, όμως φροντίζω να αναπληρώνω το χρόνο ποιοτικά μαζί του. Άλλωστε, η επιστροφή μου στη δουλειά ήταν μια συνειδητή απόφαση για εμένα, κάτι που ήθελα πάρα πολύ! Δεν είναι εύκολος συνδυασμός, αλλά όταν κάτι το θέλεις πολύ, όλα μπορούν να γίνουν"!

Δείτε φώτο από το παιδικό πάρτι!

Διαβάστε επίσης:

Συριοπούλου: «Η μητρότητα είναι ένας απαιτητικός ρόλος, αλλά και ο πιο ευχάριστος της ζωής μου»

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της – Η νέα απίθανη φώτο με μπικίνι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved