Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου:Θα ξετρελαθείς με το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου:Θα ξετρελαθείς με το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μπήκαν σε χριστουγεννιάτικο mood στολίζοντας το δέντρο τους!

Μάλιστα, η ίδια η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού της και μας έδειξε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της το οποίο έχει τοποθετήσει μπροστά από την τζαμαρία του σαλονιού και δίπλα στο τζάκι!

Όπως θα δεις και εσύ το δέντρο της είναι στολισμένο με χρυσές και κόκκινες μπάλες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν τα λαμπερά φωτάκια.

Να σου θυμίσουμε ότι έχουμε δει το υπέροχο cosy σπίτι του ζευγαριού μέσα από φωτογραφίες που αναρτούν κατά καιρούς στο instagram!

Η ηθοποιός αγαπά το ρετρό, την αρμονία, την ηρεμία και τα vintage στοιχεία, τα οποία τα συναντάει κανείς και στους χώρους της.

Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα που μένει η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, είναι ήρεμο και φωτεινό. Οι τοίχοι και τα έπιπλα είναι σε γήινους τόνους ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως αγαπά τα φυτά εσωτερικού χώρου.

Το ξύλινο πάτωμα ταιριάζει άψογα με το λευκό χρώμα του τοίχου, τις ολόλευκες κουρτίνες αλλά και τα ουδέτερα χρωματικά έπιπλα.

Δες το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και θα ξετρελαθείς!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved