Χριστίνα Σούζη: Το μήνυμα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Showbiz

Χριστίνα Σούζη: Το μήνυμα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) η μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε αναποδογύρισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η Χριστίνα Σούζη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς όμως να έχει χτυπήσει σοβαρά.

Στον απεγκλωβισμό της Χριστίνας Σούζη βοήθησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εξήγησε πώς απεγκλώβισε την Χριστίνα Σούζη.

«Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ''μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''. Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε».

Και κατέληξε: «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο, γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε. Αυτό μου έλεγε. Μου λέει ''μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;''».

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/06), η Χριστίνα Σούζη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω το προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook: «Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved