Ελένη Χαμπέρη-Αλέξανδρος Αναστασίου: Τρυφερά φιλιά σε κοινή θέα! Η πρώην Survivor είναι ερωτευμένη!
Showbiz

Ελένη Χαμπέρη-Αλέξανδρος Αναστασίου: Τρυφερά φιλιά σε κοινή θέα! Η πρώην Survivor είναι ερωτευμένη!

Η Ελένη Χαμπέρη την οποία είδαμε να αγωνίζεται στο Survivor All Star φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ με τον σύντροφό της, τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου με τον οποίο όχι μόνο είναι αχώριστοι αλλά και τρελά ερωτευμένοι.

1690220587870-342304152-xamperi-anastasioiu-(6).jpg

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και η 28χρονη personal trainer οι οποίοι γνωρίστηκαν ερωτεύτηκαν και ζουν κατά κύριο λόγο στον Βόλο, εθεάθησαν προ ημερών στο Golden Hall να κάνουν τη βόλτα τους για να ψωνίσουν.

Αφού χάζεψαν λίγο στις βιτρίνες κατέληξαν σε κατάστημα ειδών σπιτιού για να πάρουν ό,τι χρειάζονταν αλλά στο μεταξύ αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου, δείχνοντας τρελά ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και εκείνος ήταν το μεγάλο της στήριγμα όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Προφανώς τής έδωσε την υπόσχεση ότι θα την περιμένει να επιστρέψει, όσο και αν καθυστερούσε καθώς τα συναισθήματα που μοιράζονται είναι πολύ δυνατά. Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της gallery από τη σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved