Οι πιο τρελές φήμες που κυκλοφόρησαν το 2018 και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας  (pics)
Hollywood

Οι πιο τρελές φήμες που κυκλοφόρησαν το 2018 και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας (pics)

Το 2018 πολλές ειδήσεις γράφτηκαν για τους stars του Hollywood, αλλά κάποιες από αυτές ήταν...fake!

Τα fake news που αφορούν διάσημους είναι μερικές φορές τόσο ευφάνταστα που θα μπορούσαν να αποτελούν και εξαιρετικά πιασάρικες πλοκές για ταινίες.

Από το μωρό που περιμένουν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον μέχρι τις σάουνες 1.000 βαθμών Κελσίου του Τζόνι Ντεπ, η MailOnline συγκεντρώνει τις πιο τρελές φήμες που κυκλοφόρησαν το 2018.

Πρώτη και καλύτερη, αυτή με τους Πιτ και Άνιστον, για τους οποίους υποστηρίζει, ότι είναι ζευγάρι από το 2016, οπότε ο ηθοποιός χώρισε από την Αντζελίνα Τζολί.

Στη σφαίρα του πιο οδυνηρού κινείται η φήμη που κυκλοφόρησε για την Μπιγιονσέ, ότι δήθεν τα κοτσίδια της μπλέχτηκαν σε ποδήλατο spinning ενώ προετοιμαζόταν για την εμφάνιση της στο Φεστιβάλ Coachella, με αποτέλεσμα από τον φόβο της να μην έχει πλησιάσει ξανά ποδήλατο γυμναστικής!

Ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με το Radaronline, παραλίγο να πάθει εγκεφαλική βλάβη εξαιτίας της συνήθειας του να μπαίνει σε σάουνες 1.000 βαθμών Κελσίου. Η φήμη αυτή βασίστηκε σε συνέντευξη του ηθοποιού, ο οποίος είχε πει ότι έφτασε σε ακραίες διαδικασίες γia να μπει στο πετσί του ρόλου του στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Το Gossip Cop, που ανέσυρε το βίντεο της συνέντευξη, ανέφερε ότι έκανε πλάκα για τη θερμοκρασία της σάουνας. Εξάλλου, σπάνια μια σάουνα ξεπερνά τους 160 βαθμούς Κελσίου. Από την άλλη, η Χείλι Μπόλντουιν,η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση για να αποκτήσει χαρακτηριστικά στο πρόσωπο τα οποία μοιάζουν με αυτά της πρώην του Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεξ, επειδή η σχέση τους έχει ήδη αρχίσει να γίνεται προβληματική . Κανείς δεν είδε βέβαια ποτέ την Μπόλντουιν με αλλαγμένα χαρακτηριστικά.

Ακόμα μία φήμη που αφορά πρώην και νυν είναι αυτή που ήθελε τον Σκοτ Ντίσικ να κάνει τρίο με την πρώην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τη νυν Σοφία Ρίτσι. Αυτή η «βρόμα» βασίστηκε σε δηλώσεις του το 2011, κατά τις οποίες είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μαζί με την Κόρτνεϊ επέλεγαν να «νοστιμίζουν» τη σεξουαλική ζωή τους με επιπλέον σεξουαλικούς παρτενέρ.

Αυτές, ήταν μερικές από της ψεύτικες ειδήσεις που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved