Πέθανε ο τραγουδιστής τωv Prodigy
Hollywood

Πέθανε ο τραγουδιστής τωv Prodigy

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο τραγουδιστής των Prodigy, Keith Flint.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται ακόμα στην ιδιοκτησία του στο Έσσεξ, αλλά οι αξιωματικοί δεν αντιμετωπίζουν το θάνατό του ως ύποπτο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Essex δήλωσε στη The Sun: «Λίγο μετά τις 8.10πμ τη Δευτέρα βρεθήκαμε στο σπίτι του και δυστυχώς, ένας 49χρονος άνθρωπος ήταν νεκρός. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και την υπόθεση θα αναλάβει ο δικαστής ερευνών».

Οι Prodigy είναι αγγλικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής από το Μπρέιντρι του Έσσεξ, που σχηματίστηκε το 1990 από τον Λίαμ Χάουλετ. Τα βασικά μέλη της μπάντας είναι ο ίδιος ο Χάουλετ (συνθέτης και πλήκτρα), ο Κιθ Φλιντ (χορευτής και φωνητικά) και ο Maxim Reality (MC και φωνητικά), ο Λίο Κράμπτρι (live τύμπανα) και ο Ρομπ Χόλιντεϊ (live κιθάρα). Ο Λίροϊ Θόρνχιλ (χορευτής και πλήκτρα) ήταν μέλος της μπάντας από το 1990 μέχρι το 2000, ενώ πρώην μέλος είναι επίσης μια κοπέλα με το ψευδώνυμο "Sharky" (χορεύτρια).

Η μπάντα, στα νεότερα χρόνια της, χρησιμοποιούσε διάφορα μουσικά είδη όπως rave, hardcore techno, industrial, jungle και breakbeat, ενώ συνδυάζει είδη όπως ηλεκτρονική ροκ και big beat μουσική, με punk στοιχεία στα φωνητικά.

Οι Prodigy αναδείχθηκαν στην underground rave σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και έκτοτε έλαβαν παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Έχουν θεωρηθεί από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής και big beat μουσικής, δίπλα στους Fatboy Slim, The Chemical Brothers, Orbital, Daft Punk και The Crystal Method τις δεκαετίες 1990 και 2000, ενώ έχει ειπωθεί για αυτούς ότι είναι οι "Νονοί της rave μουσικής".

Έχουν πουλήσει περίπου 30 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved