Eva Longoria: Σκοπεύει ή όχι να ξαναπαντρευτεί;
Hollywood

Eva Longoria: Σκοπεύει ή όχι να ξαναπαντρευτεί;

Μπορεί να ήταν μια από τις καλεσμένες στο γάμο της Kim Kardashian και του Kris Humphries, αλλά φαίνεται πως η Eva Longoria δεν… ενθουσιάζεται και πολύ με την ιδέα να φορέσει στεφάνι ξανά στο κεφαλάκι της.

Η 36χρονη ηθοποιός που στις αρχές του 2011 χώρισε από τον σύζυγο της Tony Parker, αποκάλυψε ότι μπορεί ο γάμος της πολύ καλής της φίλης να ήταν «γλυκός και ρομαντικός», αλλά δεν την… «ενέπνευσε» ώστε να κάνει αυτό το βήμα κι εκείνη.

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευτώ ποτέ. Δεν είμαι αντίθετη σ΄αυτό. Αλλά ούτε το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Ρωτήστε μια γυναίκα αφότου πάρει διαζύγιο αν σκοπεύει να παντρευτεί και δεν θα λάβετε μια ειλικρινή απάντηση», παραδέχτηκε η Longoria.

Φαίνεται πως περνά και έτσι καλά η γοητευτική ηθοποιός, που μόνη της δεν είναι μιας και σχεδόν ένα χρόνο τώρα έχει δεσμό με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αδερφό της Penelope Cruz, Eduardo Cruz και αν κρίνουμε από τις κοινές τους φωτογραφίες που κατά καιρούς δημοσιεύονται στα ξένα tabloids, παραμένουν ερωτευμένοι και χωρίς… στεφάνι οι δυο τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved