Άγνωστες πτυχές από την ζωή της Marilyn Monroe
Hollywood

Άγνωστες πτυχές από την ζωή της Marilyn Monroe

Η προσωπικότητα ενός από τους θρύλους του Hollywood, της Marilyn Monroe, ξετυλίγεται μέσα από την ταινία «My Week With Marilyn», με το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε να μας δείχνει μερικά από όσα θα δούμε για την «εκρηκτική» σταρ!


Στον ρόλο της Marilyn θα δούμε την Michelle Williams, η οποία θα ενσαρκώσει όσα γράφει ο Colin Clarke που γνώρισε την ηθοποιό στα γυρίσματα της ταινίας «The Prince and the Showgirl» («Ο Πρίγκιπας και η Χορεύτρια»), στη Βρετανία.


Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων εκείνης της ταινίας, η Monore πέρασε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της: παντρεμένη τότε με τον Arthur Miller, απέβαλε, έχανε και έπαιρνε βάρος απότομα, η διάθεσή της πήγαινε από το ζενίθ στο ναδίρ και ήταν εντελώς ασυνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Στο πρώτο τρέιλερ του «My Week With Marilyn» (που θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο) βλέπουμε τη μεταμόρφωση της Williams που μπορεί να μην έχει το star quality της Monroe, όμως, έχει το υποκριτικό ταλέντο για να την ταυτίσουμε με το είδωλο εκείνης της εποχής. Στα πλάνα βλέπουμε επίσης το φλερτ μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του Clarke, ο οποίος την ερωτεύεται μεν, αλλά δεν μπορεί να την συνεφέρει δε...












©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved