Emma Watson: Από τον «Harry Potter» στο... πανεπιστήμιο
Hollywood

Emma Watson: Από τον «Harry Potter» στο... πανεπιστήμιο

Τι κι αν είναι πασίγνωστη ανά τον κόσμο και η περιουσία της «αγγίζει» τα 24 εκατομμύρια δολάρια; Η Ερμιόνη από τον «Harry Potter», κατά κόσμον Emma Watson, είναι μία φοιτήτρια σαν όλες τις άλλες και, μάλιστα, έκανε το πρώτο της μάθημα στο πανεπιστήμιο!

Mετά τα... μαγικά κόλπα που έμαθε στο Ηοgwarts και ένα σύντομο πέρασμα από το πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, η 21χρονη ηθοποιός σπουδάζει πλέον αγγλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ενθουσιασμένη από τις σπουδές της, η Emma «ανέβασε» στο blog της φωτογραφία από την πρώτη μέρα στη σχολή και έστειλε... αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην φοιτητιώσα νεολαία.

«Προς όλους όσοι ξεκινούν άλλη μια χρονιά στο Πανεπιστήμιο (συγνώμη για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματά τους, αλλά η Οξφόρδη αρχίζει λίγο αργότερα). Θα ήθελα να σας πω καλή τύχη και καλό διάβασμα. Είναι πιθανό να μην έχετε σύντομα νέα μου καθώς θα πρέπει να διαβάσω πολύ», έγραψε η ηθοποιός. Όσο για την φωτογραφία της στο πανεπιστήμιο; Μην τα ρωτάτε! Ξεχάστε τις τουαλέτες που έχουμε συνηθίσει στο κόκκινο χαλί... Τζινάκι, καρό πουκαμισάκι, μπότες και μπουφάν έβαλε η ηθοποιός, ενώ ανά χείρας είχε εκρού τσάντα και βιβλία. Look που αρμόζει στα «πρωτάκια» δηλαδή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved