Hollywood

Απίστευτο: Η υστερία μιας φαν του Twilight για την απιστία της Stewart!

Gossip-tv Team

Το όνομά της είναι Emma Clarke και είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Twilight. Προφανώς λατρεύει και τους δύο πρωταγωνιστές την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson και την πιάνει υστερία μόνο στην ιδέα ότι περνούν όλη αυτή την ιστορία και πως η ηθοποιός μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο. Αφού στην αρχή κλαίει και χτυπιέται για το γεγονός ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι αλήθεια ότι η Stewart απάτησε τον σύντροφό της, της επιτίθεται μην πιστεύοντας ότι αφού λέει ότι τον αγαπάει τόσο, μπόρεσε και να κάνει κάτι τέτοιο. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπόρεσε να το κάνει. Γιατί να απατήσει τον Robert Pattinson με αυτόν τον άσχετο τον Rupert, όποιο κι αν είναι το όνομά του. Με σοκάρει το γεγονός ότι έβγαλε αυτή την ανακοίνωση. Αν τον αγαπούσες τόσο δεν θα το έκανες», δηλώνει μεταξύ άλλων. Η Emma είναι μία από τους πολλούς φαν που έχουν σχολιάσει το γεγονός στο διαδίκτυο. Το twitter έχει πάρει φωτιά με διάφορα hashtags για το ζευγάρι και την υπόθεση. Πολλά είναι κατά της ηθοποιού, άλλα δηλώνουν ότι πρέπει να τους αφήσουν στην ησυχία τους.

Στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης τώρα, λέγεται ότι ο Robert Pattinson έφυγε ήδη από το σπίτι στο Λος Άντζελες όπου έμεναν μαζί οι δυο τους. Αν και δεν έχει μιλήσει για το συμβάν λέγεται πως είναι συντετριμμένος και οργισμένος γι' αυτό που έγινε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φίλοι της Stewart δηλώνουν ότι ποτέ δεν έγινε κάτι παραπάνω από κάποια φιλιά με τον σκηνοθέτη και πως δεν έκαναν σεξ.

Η Stewart σκοπεύει μάλιστα να στείλει ένα γράμμα στην γυναίκα του Rupert για να της ζητήσει συγνώμη και να της εξηγήσει ότι έγινε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved